Airidi's Fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Oct-2009 00:53 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Kek Fondant Perkahwinan 2 Tingkat

 
 
 
View all 4 photos...


Tempahan kek perkahwinan fondant 2 tingkat dari Anne.....Kek ni sebenarnya ditempah oleh Anne sbg hadiah utk perkahwinan makcik dia di Tanjong Karang.....Warna tema kek adalah peach/ oren...

1 malam tak tido siapkan kek ni kerana kesuntukan masa gara2 siangnya pergi beraya, maklumlah....masih di bulan Syawal..... Tp Alhamdulillah.....kek dapat gak disiapkan pada pagi esoknya...

Anne kata pengantin sanding pkl 12.00 tghr, so gerak awal sikit la ke destinasi kenduri di Tanjong karang.....mujur terus jumpa je... tak sesat..... Jam dah menunjukkan hampir 12 tghr, time tu rombongan pengantin lelaki baru je smpai untuk bersiap.....so, sempat la kek tu disusun kt meja yg disediakan......

Terima kasih Anne sbb jemput utk majlis kenduri tu....meriah sungguh....makanan pun sedap2.....siap bagi berkat lagi utk bawa balik....

Terima kasih sekali lagi.....


Friday, 9-Oct-2009 04:21 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Cupcake Fondant

 
 
 


Tempahan cupcake fondant ni ditempah oleh Amy dr JAIS Shah Alam...... yg ni mmg bg special price la kt dia.... Harap2 puas hati la dgn cupcake ni.... Klu ade kekurangan, mintak maaf bnyk2.....

Apepun, thank you very much atas tempahan....... Semoga kalian berdua berbahagia selamanya....



Friday, 2-Oct-2009 04:03 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Muffin

 
 


Tempahan Muffin Chip Coklat dari staf JAIS sebanyak 250 pcs......

*Hanya sempat buat 220pcs dulu atas sebab2 yang tak dpt dielakkan....yang balance InsyaAllah akan menyusul nnt.


Friday, 2-Oct-2009 03:48 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Kek Coklat Moist sempena Hari Raya Aidilfitri


Terima kasih kepada semua pelanggan-pelanggan yang telah menempah kek coklat moist kepada kami. Alhamdulillah...semua tempahan dapat disiapkan dan diserahkan kepada pelanggan sebelum sambutan Hari Raya Aidilfitri walaupun berlaku sedikit kelewatan..... Kami memohon maaf atas kelewatan tersebut dan segala kekurangan yang berlaku.

Terima kasih sekali lagi kepada semua pelanggan-pelanggan yang memberi kepercayaan kepada kami...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.....

MAAF ZAHIR & BATIN
.



Friday, 2-Oct-2009 03:41 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Kek Coklat Moist

 
 
Tempahan Kek Coklat Moist (1kg x 2) for Hari Raya dari Dayah....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net